Pixi.

Pixi is a creative multi-concept WordPress theme will help business owners create awesome websites.

Address: 121 King St, Dameitta, Egypt
Phone: +25-506-345-72
Email: motivoweb@gmail.com

Nou in Comax- analiza chestionarelor clientilor, soft pentru șabloane de semnalizare/afisaj si altele

  • By Andra
  • ianuarie 6, 2017
  • 0 Comment
  • 1058 Views

In ultimele luni, ne-am concentrat asupra sistemului ERP din COMAX pentru ai adăuga câteva funcții suplimentare și capabilități noi, concepute pentru a accentua înțelegerea dumneavoastră cu privire la activitățile de afaceri și de a facilita managementul. Obtineti toate detaliile cu privire la cele mai recente noutati.

Platforma pentru gestionarea de sondaje client

“Gestionarea sondaj client” permite sondajul de opinie, sau chestionare ce apar  ca “pop-up” la casier/a  in procesul de vânzare. Casierii sau alti reprezentanti  adreseaza intrebarile clientilor finali [ce au terminat cumpararea si acum platesc] si introduc raspunsurile lor in sistem.

PSWorks-00785  Nou in  Comax-  analiza chestionarelor clientilor, soft pentru șabloane de semnalizare/afisaj si altele PSWorks 00785

Inca câteva puncte despre noua dezvoltare: sistemul ERP permite analizarea raspunsurilor in rapoarte elaborate de sistem:

  • pot fi alese diferite chestionare care apar in conformitate cu profilul  de client și de tipul de cumpăraturii.
  • Recomandăm construirea de  sondaje cu numar mic de întrebări.
  • Este recomandat să se foloseasca întrebări scurte și foarte clare.
  • Se recomandă instuirea in avans a casierului /ei  asupra modului de abordare  a clienților și de a se adresa plăcut chiar și în cazul în care clientul refuză să răspundă la întrebări.

Soft-ul pentru modele  de semnalizare

Noul program permite crearea ușoară și convenabilă de semnalizare a magazinului, în conformitate cu cerințele specifice ale fiecărui magazin. Cu ajutorul programului aveți posibilitatea să proiectați postere de culori si dimensiuni diferite – pe baza catalogului de oferte speciale din sistemul ERP existent.

Pentru 6 sfaturi pentru a crea un afisaj de neinvins in magazin – clic aici.

Adăugarea de imagini in rapoartele de evaluarea stocurilor

“Raportul de evaluare Inventar” al ERP este unul dintre cele mai vizitate pe sistemul COMAX. Atit la prezentarea pe ecranul computerului cit și la imprimarea raportului  exista opțiunea de a afișa imaginea obiectului si a modului sau de utilizare.

Informații suplimentare veți găsi aici – sistem: BI social> Inventar> valoare> depozit / element.

Doriți să citiți despre analiza inventarul? Clic aici.

Prezența angajaților

Sunteți departe de birou și doriți să vă asigurați că angajații dumneavoastră sunt acolo? O nouă Interogare  pentru afișarea angajaților prezenți va va ajuta să faceți acest lucru cu ușurință.

Simplu: mergeti la: orele de lucru> ceas de ore de lucru> lucrătorii prezenți.

Acolo puteți verifica dacă data intrării angajatului  este data curentă și daca nu există nici o ieșire – dată și oră.

Centru de aprovizioanre cu facturii

In MENU s-a adaugat un nou tip de formular pentru o altă factura centralizata  pentru client. Formatul este similar cu tipul celor de la “Centrul de documente”; documentele sunt prezentate dupa furnizori; fiecare furnizor are o linie de total.

Calea către noul raport: sistemul de vânzări> Facturi centralizate> Management> Editare.

Alertează clienții care importă licențe

Am adaugat un nou avertisment pentru clienții care se ocupa de licențe de import: Voi decideti cu câte zile înainte de expirarea licenței, doriți sa primiti  atentionarea; anuntul va fi trimis prin e-mailul pe adresa pe care ati introdus-o in sistem ca destinatar.

Vreti sa primiti informații suplimentare sau instruire pentru a utiliza noile proceduri adăugate? Contactati-ne – Contact@comax.co.il

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *